Google+

Naučnici se igraju,pokušavaju da naprave GM kravu koja će davati mleko za bebe!?

Leave a comment

October 13, 2012 by Admin Pinhole

Prenosimo vest

od Oktobar 02, 2012 naturalnews.com

gmo kravlje mleko ya bebe

Ludost.
Ukrstaju babe i zabe i hoce protivprirodno da postave stvari.
Neodrzivo je.

Svet genetskog inženjeringa je još više prešao u nadrealno s najavom da su „naučnici“ sa Novog Zelanda pokazali genetski modifikovanu mutirani- kloniranu kravu za koju kažu da proizvodi mleko s manje alergena koje bi pile bebe. Ovu vest su objavili (BBS) (GM cows make ‘low allergy’ milk) i druge kuće.

Zastrašujuće, ovi Frankenstajnški naučnici su klonirali kravu i zatim izmenili embrion koristeći RNK interferenciju. Nakon stelnosti, rodjena je mutantska GM krava bez repa. Ali ovi naučnici kažu da to nije problem i da nedostatak repa ne može nikako da bude u vezi sa bilo čime što su oni uradili sa DNK-om krave.

Mleko prvenstveno izaziva alergije zbog pasterizacije

Ceo projekat je ludilo od samog početka jer je razlog zašto je većina ljudi alergična na mleko krave pasterizacijom koja uništava enzime laktaze. SIROVO MLEKO je mnogo lakše za varenje, ali naravno, ono je skoro u potpunosti zabranjeno u Americi gde FDA(Administracija za hranu i lekove) zajedno sa opštinom Ventura i opštinom LA (Los Anđeles) u Kaliforniji izvodi oružane napade na centre za distribuciju sirovog mleka i šalju ljude u zatvor. James Stewart (DŽejm Stjuart), na primer, je i dan-danas u zatvoru zbog „zločina“ jer se bavio sirovim mlekom.
Sveže mleko se zabranjuje, a forsira se inferiorno, mrtvo, pasterizovano mleko koje izaziva alergije u ljudima koji ga piju. Korumpirani sistem ishrane u Americi će skoro pa sigurno rado da prihvati mutirano genetski modifikovano mleko klonirane krave i proglasiti ga „sigurnim“ za bebe.

Nije bitno da genetski izmenjeno mleko koje proizvodi ova krava ima „dvostruko veću koncentraciju kazeina“, kao što izveštava Gardijan.

Da, osim toga, mleko koje proizvodi ova mutirana, klonirana, bez repa GMO krava, se proizvodi koristeći 100% veštačke hormone.

„BBS“ navodi:

„Krava još nije stelna i nije počela normalno da proizvodi mleko pa su naučnici koristili hormone da pokrenu proizvodnju mleka.“

Kako da napravite mutirani GM kravu i kažete svojim prijateljima da si lud naučnik.

Ova priča postaje još više uznemirujuća. Pogledajte kako je ova krava proizvedena.

„Gardijan“ kaže:

Da bi napravili Daisy (kravu), naučnici su uzeli stanicu kravlje kože i genetski je modifikovali da proizvodi molekule koje blokiraju stvaranje BLG proteina. Onda je jezgro ove stanice ubačena u kravlje jajašce iz kojeg je prethodno izvađeno izvorno jezgro.

Modifikovano jajašce je raslo u laboratoriji dok se nije stvorio blastocist, lopta od oko 100 ćelija, a zatim je prebačeno u matericu surogat krave.

Tehnika kloniranja nije efikasna. Od oko 100 blastocista koje su naučnici ugradili u krave, više od pola slučajeva stelonosti nije uspelo u ranoj fazi i samo jedno tele, Daisy, se otelilo.

I čak je to tele bilo mutant, rođeno bez repa, što sve ovo čini strašnim primerom genetskog sakaćenja.

Zaustavimo genetsko sakaćenje životinja i ljudi

Ovi nečuveni eksperimenti na životinjama se s pravom zovu „genetsko sakaćenje“.

Ove životinje se sakate.

99% od njih ugine pre nego što dođu na svet, a one koje nekako opstanu su mutanti.

Ovo istraživanje je opasno putovanje u stravu „neočekivanih posledica“. Kad samo pomislite… ovi Frankejnstan naučnici žele da bebe piju ovo mleko. Sigurno je sjajno za bebe!

Zato da pojasnim: u Americi je protivzakonito musti kravu, prodavati to sveže mleko komšiji da bi njegova beba pila sveže mleko koje sadrži sve probavne enzime u prvobitnom stanju. Ali savršeno je prihvatljivo u našem svetu da se prave mutirane klonirane genetski modifikovane krave da bi proizvodile hormonima pokrenuto, veštački napravljeno mleko koje će se masovno davati bebama?

Šta ovde nije u redu?

Ljudska vrsta može da doživi genetsko uništenje.

Ovo mora da prestane, prijatelji. Ludi GMO naučnici deluju uveliko kršeći zakon Prirode. Oni igraju genetski rulet sa Majkom Prirodom. Oni se u mraku igraju sa opasnim igračkama, kao deca s nuklearnim bombama u kovčezima i sretna da pritisnu crveno dugme koje je privlačno, da bi videla šta će se dogoditi.

Naša moderna ljudska civilizacija nema niti etičku osnovu niti mudrost da razvija takve tehnologije. Menjanje digitalnog koda radi izražavanja života nije nešto čime treba da se bavimo sa čiste sebičnošću ili korporativnom pohlepom, niti s divljim fantazijama naivnih naučnika koji uživaju da se igraju na način „šta ako“ eksperimentima sa svim preostalim životom na našoj planeti.

Ovi eksperimenti na životinjama – i usevima – su više od gluposti.

Oni su zlo… čak ludilo. Samo zato što znamo da promenimo DNK ne znači da posedujemo mudrost da shvatimo posledice toga.

Ali u trci za sledećom biološkom profit mašinom – krava, usev ili čak lek – oprez je bačen kroz prozor i zamenjen sa čistom bezumnom pohlepom.

Sa GM usevima, GM pšenicom koja menja funkciju ljudske jetre, GM kukuruzom koji izaziva rak, GM kravama i GM semenom koje se nemarno razbacuje, mi rizikujemo genetsku katastrofu koja bi mogla da uništi ljudsku vrstu u svemirskom treptaju oka.

Niko ne zna šta se događa kada se genetski modifikovane himera životinje puste da se kreću zemljom. Niko ne zna koje su dugotrajne posledice genetskog zagađivanja. Niko ne zna dugotrajne posledice po ljude koji jedu GM useve!
To je veliki, zlobni, umišljeni genetski eksperiment koji se izvodi na svima nama: našim telima, našoj deci, našem zemljištu, našim životinjama, našim usevima i našoj planeti.

GM „naučnici“ dovode u opasnost SVE. I to rade slepo, dok sakate životinje i to nazivaju „napretkom“.

To je odvratno. To je gadno. Ja se molim u ime ljudske vrste da se svim mogućim sredstvima zaustave sve aktivnosti genetskog inženjeringa na našoj planeti.

Lebdimo u svemiru, moji prijatelji, na plavoj lopti od vode na kojoj žive budale koje sebe zovu „naučnicima“.
Oni sve dovode u opasnost. A ne postoji rezervni plan.

SHARE this story/ Širi priču da se čuje  -STO GMO!

Original naslov:  

Frankenscientists announce mutant GMO cows to produce hormone-induced ‘engineered’ milk for human babies
Izvor:
http://www.naturalnews.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Ubaci mail u prazno polje i pritisni dugme PRATI za obaveštavanje o novostima.

Join 572 other followers

REŠENJE- Selo!

Resenje koje u temelju rešava probleme

Oči su ogledalo duše

pinhole. zdravlje ociju,vid
%d bloggers like this: