Google+

Podrzimo Nikolu Aleksica u borbi protiv GMO , Monsanta i MK grupe!

Leave a comment

October 13, 2012 by Admin Pinhole

Izvor. http://www.vaseljenska.com

Draga gospodo,

Odavno Vam je poznato da Vaseljenska Televizija ne podržava političke stranke. Poznato Vam je da dajemo prostor određenim osobama na našim stranicama. Jedna od tih osoba je i Nikola Aleksić. Mnogi će reći da je kontroverzan, otkačen, blesav, egomanijak… Sve je moguće.

Ono što je bitno je sledeće: U ponedeljak, 15. oktobra ove godine sa početkom u 12:00 časova nastavlja se suđenje Nikoli Aleksiću u Osnovnom sudu u Novom Sadu po privatnoj tužbi MK Grupe zbog navodnog narušavanja poslovnog ugleda iznetim mišljenjem o njihovom ugovoru sa bioinžinjerskom kompanijom Monsanto.

Ako ste i malo pratili dešavanja oko genetski modifikovane hrane, bioinženjeringa i uloge kompanije Monsanto u današnjem svetu, verujemo da nemate dileme da je Nikola Aleksić na pravoj strani. Iza Miodraga Kostića i njegove kompanije stoji moć i kompanija koja raspolaže milijardama dolara. Iza Nikole Aleksića ne stoje pare, ali moramo da stanemo mi.

Ovo nije pitanje patriotizma ili srpstva, ovo je pitanje preživljavanja za svako žive biće u Srbiji i ostatku sveta. Ne pozivamo Srbe i Srpskinje, pozivamo sve one koji žele da jedu zdravu hranu, da piju čistu vodu i budu slobodni od uticaja kompanija i pojedinaca koji bi da odlučuju šta jedemo, kako jedemo i kada jedemo:

Da dođu na suđenje u navedeno vreme i pruže podršku Nikoli Aleksiću. Ne smemo da dozvolimo da MK Grupa ima više advokata nego Nikola Alksić pristalica koje mu pružaju podršku. Pojavite se u navedeno vreme i stavite Nikoli do znanja da njegov rad i trud nije uzaludan.

Dodatne informacije možete da dobijete na adresi Ekološkog pokreta Novog Sada.

Uredništvo Vaseljenske Televizije

Saopštenje za javnost

U ponedeljak, 15. oktobra ove godine sa početkom u 12.00 časova nastavlja se suđenje Nikoli Aleksiću u Osnovnom sudu u Novom Sadu po privatnoj tužbi MK Grupe zbog navodnog narušavanja poslovnog ugleda iznetim mišljenjem o njihovom ugovoru sa bioinžinjerskom kompanijom Monsanto.

Pretres će biti održan pred sudijom Pap Borivojem u sudnici na drugom spratu. U ponedeljak 15. oktobra, srpsko pravosuđe polaže ispit iz samostalnosti, jer je do sada dokazano da u mišljenju Nikole Aleksića, iznetom na molbu novinara, nije bilo umišljaja, još manje tvrdnji koje mu privatni tužitelj stavlja na teret. Nikola Aleksić je izabran kao predstavnik ekologa Srbije i opravdano zabrinute javnosti. Ovaj proces je zapravo suđenje i plašenje javnosti, jer je Nikola Aleksić već osuđen putem korumpiranih medija preko kojih mu je zaprećeno višemilionskim odštetnim zahtevom.

Na dosadašnjim ročištima nisu dokazane tvrdnje privatnog tužioca, ali je zato otkriveno novo krivično delo MK Grupe. Na sudu je Nikola Aleksić izneo dokaze da MK Grupa nezakonito uvozi semena kukuruza koja proizvodi kompanija Monsanto koja nisu ispitana, odobrena, niti upisana u Registar semena poljoprivrednog bilja, što predstavlja teško krivično delo.

Ukoliko sudija Pap Borivoje, na zahtev Nikole Aleksića, nije do sada podneo prijavu protiv MK Grupe za navedeno krivično delo, biće i sam prekršilac zakona zbog čega će i protiv njega biti podneta krivična prijava. O stavu sudije Pap Borivoja, o njegovoj presudi po privatnoj tužbi MK Grupe protiv Nikole Aleksića, kao i o ispitu koje polaže srpsko pravosuđe u ponedeljak, 15. oktobra, javnost će biti naknadno obaveštena.

Informativna služba Ekološkog pokreta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Ubaci mail u prazno polje i pritisni dugme PRATI za obaveštavanje o novostima.

Join 572 other followers

REŠENJE- Selo!

Resenje koje u temelju rešava probleme

Oči su ogledalo duše

pinhole. zdravlje ociju,vid
%d bloggers like this: