Google+

I najjače humanitarne organizacije su za GMO

Leave a comment

September 3, 2013 by Admin Pinhole

humanitarne organizacije su za GMO humanitarne organizacije su za GMO

Izvuceni pasosi koji odgovaraju nasoj temi (na kraju posta izvor ka kompletnom tekstu)

Najmoćnije “humanitarne organizacije” na svetu, UNHCR, UNICEF, Međunarodni Crveni krst i još nekoliko njih, zapravo su samo pokriće zakulisnih poslova koje sprovodi takozvana međunarodna zajednica širom sveta. Jer, tamo gde ima rata i gladi ima i profita.

Najmoćnije “humanitarne organizacije” koje koristi vlastela i koja se na političkoj pozornici pojavljuje pod nazivom “međunarodna zajednica”su: UNHCR i UNICEF, kao i međunarodni Crveni krst. Kada ne bi bilo katastrofa i ratova ili „etničkih” i „verskih sukoba”, poplava , cunamija i sl. , preko njihovih računa se ne bi prelivale milijarde dolara, a desetine hiljada zaposlenih u ovim organizacijama bi ostali bez pozamašnih plata i beneficija. Zato stara trgovačka izreka kaže: ako tržišta nema, ono se mora napraviti.

Pored ovih najvećih međunarodnih HO, u svetu operiše ogroman broj privatnih i državnih humanitarnih fondova u raznim regijama i one se osnivaju po potrebi u zavisnosti od katastrofe.

USAID pomogao uzgoj genetski modifikovanog krompira i zatrovao trudnice

USAID je finansirao i da naučnici sa državnog Univerziteta u Mičigenu naprave specifičnu GM sortu krompira namenjenu Africi. Cilj je bio “humana misija iskorenjivanja gladi u Africi”, jer je zaključeno da krompirovi moljci nanose veliku štetu industrijskom uzgoju krompira u afričkom regionu. GM je bio otporan na pesticide i antibiotike kojima je prskan. Stručnjaci, međutim, kažu da su krompirovi moljci u stvari grickali samo lišće, pa GM sorta nije imala nikakav efekat osim prilikom skladištenja plodova. Da su moljci napadali nemilosrdno sva polja sa zasađenim krompirom, naučnici ne bi morali da prilikom ispitivanja polja dopremaju stotine hiljada jedinki krompirovih moljaca i puštaju ih u polje da bi videli da li grizu, a što je inače rađeno i sakriveno od medija i javnosti.

Sada svaka ćelija ovog GM krompira sadrži antibiotik Kanamycin, koji je tako ušao u lanac ishrane u Africi i koji , poznato je odavno, prelazi u placentu kod trudnih žena i tako i u fetus. I to je i sam proizvodjač ovog antibiotika odavno predočio svim trudnicama označavajući ga veoma riskantnim za njih. Ali, “humanitarci” su to ignorisali.

USAID je poznat i po plasmanu raznoraznih visokotoksičnih vakcina u Afriku, gde su meta posebno deca i žene, a na Filipinima je izbio skandal kada je otkriveno da je ovaj fond stajao iza programa organičene sterilizacije žena u dva regiona 2005. Mnogi od filipinskih zdravstvenih radnika su radili istovremeno sa USAID i saInternational Planned Parenthood, koji je otpočeo program kontrole populacije kod katoličkih nacija. Dr Ligaya Acosta, bivša zamenica ministra filipinskog ministarstva zdravlja zbog ovoga je podnela ostavku.

USAID podrzava GMO

USAID danas „pomaže” i srpsku poljoprivredu

USAID poslednjih godina „pomaže” i srpski agrobiznis , verovali ili ne kako bi ga učinio konkurentnijim na EU tržištu. Da li baš ovim „humanitarcima” možda treba zahvaliti što se danas kukuruz u Srbiji seje na 60.000 do 70.000 biljaka po hektaru , dok je ranije to bilo 25.000 do 30.000. Preveliki broj biljaka tako troši mnogo više vode iz zemljišta, što je posebno opasno u vreme sušnih perioda kakav smo imali 2012. Dakle, da li ovim „humanitarcima” treba zahvaliti i za tešku zagađenost kukuruza aflatoksinom koji onda ušao u lanac ishrane životinja i ljudi?

Zanimljivo je da se i u Srbiji pre dve godine naprasno pojavio krompirov moljac u poljima gde ga ranije nikada nije bilo. Neki seljaci su uvereni da im je krompirov moljac stigao sa novim uvoznim semenom krompira.

USAID podrzava GMO

USAID je veoma prisutan i na Kosovu i Jugu Srbije gde se bave „rekonstrukcijom državne i lokalne uprave”, a posebno su fokusirani na „razvoj partnerstva” među opštinama Preševo, Bujanovac i Vladičin Han. Britanska firma „Lydian International Ltd.“otkrila je odavno znatne količine zlata na Kosovu, kao i drugih rudnih bogatstava.

humanitarne organizacije su za GMO

Kompletan tekst pod nazivom

‘Племенити убица са два лица’
mozete procitati ovde

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Ubaci mail u prazno polje i pritisni dugme PRATI za obaveštavanje o novostima.

Join 573 other followers

REŠENJE- Selo!

Resenje koje u temelju rešava probleme

Oči su ogledalo duše

pinhole. zdravlje ociju,vid
%d bloggers like this: