Google+

Srbija izuzetak na svetskoj mapi GMO! Ne predajmo se!

6

October 10, 2012 by Admin Pinhole

Na donjoj slici nalzi se svetska mapa koja objasnjava koje zemlje su u kojoj fazi GMO razvoja-trovanja.

Sa leve strane se nalaze tabela koja opisuje razlicite boje kojima su zemlje sveta obelezene.

Srbija je oblezena(plavom bojom) kao jedina u Evropi u kojoj  je zvanicno zakonom zabranjena GM hrana, uvoz i uzgoj. Osim Srbije jos dve su zemlje Africke koje imaju ovaj satus Republika Benin (u zapadnoj Africi) i Zambija koje zajedno cine tri zemlje u svetu sa ovim statusom.
gmo Srbija uvoz

Gmo u svetu

Pogledajte mapu direktno na sjatu Centra za sigurnu hranu (Center for Food Safety)

Ova mapa je naravno podlozna promeni, i stalno se menja u zavisnosti od politike vladajuce koalicije i pritiska koji joj se namece od kreatora svetske politike, pre svega SAD i EU!

Za jos detaljnije podatke o mapama, i statusima posetite sajt 
http://www.gmo-free-regions.org
 

To znaci da cemo biti zavisni po pitanju hrane(sirovina -semena) od privatne firme Monsanto ( njenih semena) u cijem su ona vlasnistvu i slicnih svetskih kompanija koje su glavne u svetu za trgovine sirovinama za ishranu.

Jos 5-6  velikih kompanija je u igri. Inace iza tih kompanija stoji masinerija svetske politike ,koja kreira medjunarodne odnose, sprovodi globalizaciju i uspostavlja svetsku vladu.

Tako danas imamo “Velikih Šest” žitnih kompanija koje čine glavni žitni trgovački kartel.  To su: Cargill (sa sedištem u Mineapolisu i Ženevi); Continental (iz Njujorka); Louis Dreyfus (iz Pariza); Bunge and Born (sa sedištima u Brazilu, Holandiji, i Holandskim Antilima) André (Švajcarska) i Archer Daniels Midland/Töpfer (Ilinois – Hamburg).

Izgradnja silosa za žito u Ukrajni, koju je sebi pripisao MK Komerc je jedan takav posao koji je izvela ova oligarhija kako bi seljacima u Ukrajni preuzela žitarice i stavila ih pod svoju kontrolu. Naši “veliki “ tajkuni su samo sitni pilićari ove stare oligarhije, a mnogi u stvari i ne znaju za koga u velikoj piramidi rade.

…Sad shvatate zašto Srbija koja može da hrani pola Evrope, hranu mora da uvozi. Tako su sve male zemlje u stvari vazalne zemlje. One moraju uvoziti hranu preko ovih kartela po njihovoj ceni ili mogu umreti od gladi. Individualna mala poljoprivredna gazdinstva su u Srbiji poslednjih deset godina najviše uništena. I tu Srbija nije usamljena.

Neki od citata izvucenih iz konteksta.(iz donjeg prilozenog teksta )

Detaljnije o ovoj analizi procitajte tekst OVDE . Pogledajte u tekstu ko kontrolise sirovine u Evropi i Svetu.

Na ovaj nacin se vrsi postepeno najveci genocid ikad sproveden nad covecanstvom. Samoubistvo na odlozeno.

Da bi to shvatili trebamo da se upoznamo sa nekim opstim cinjnicama, a koje su za obican narod ne interesantne.. ili nedosutpne siroj javnosti. Obicno ih nema u dnevno politickim vestima i mejnstrim medijima ili ako se spomenu to je vrlo ne povezna prica da bi je razumeli prosecni citaoci.

Neke od njih su navedene u tekst analizi gore pomenutoj- linkovanoj.

Ko kontrolise hranu taj kontrolise svet. H.Kisindzer

Podsetimo se videa Aleksa Dzonsa poznatog istrazivaca geopolitike i globalizma uopste na ovu temu.

Ovaj video pokazuje koliko je ovaj nacin rata  i kontrole ljudi (kao i kontrola broja svetske populacije) dramatican.

Borimo se do kraja, jer to nam jedino preostaje, jer to nam je od Boga ostavljeno, od predaka preneseno i na to pravo apsolutno imamo. Sacuvajmo svoju zemlju, svoje stare sorte. Pazimo se prevaranate koji nam nude razne hibride, otporne ,sa vecim prinosom, i razne namazane price koje odvlace paznju od starih autohtonih sorti.

Resenja postoje. Ona su u nama ,u narodu. Pre svega treba probuditi svest ljudima, znaci adekvatno informisati ih, da shvate o cemu se tu zapravo radi, a onda udruzivati se u akcijama i krenuti u jedan masovan pokret povratka na napustena i skoro besplatna imanja u selima sirom otadzbine.

To je jedan od najucinkovitijih nacina borbe , fundamentalni princip. Informisani  vlasnici svojih imanja i vlasnici svojih prirodnih semena su poslednji bastioni odbrane Srbije.

A to mora da se zrtvuje i postane svako od nas, svakom kome je stalo do zivota i do otadzbine Srbije.

Domaca prirodna hrana vidimo da je to jedno prejako oruzije bilo koje zemlje.

Za vise informacija i povezivanje sa ljudima predlazem fejsbuk grupu Svi u Selo.  kao i istoimeni blog sviuselo.wordpress.com

6 thoughts on “Srbija izuzetak na svetskoj mapi GMO! Ne predajmo se!

  1. […] Srbija izuzetak na svetskoj mapi GMO! Ne predajmo se!. Share this:ТвитерФејсбукLike this:Свиђа ми сеBe the first to like this. […]

  2. Admin says:

    Hvala veliko za link. Ubacicemo ga u tekst

  3. Zoki says:

    Podrska iz Australije….. Ne dajte Srbiju ni po koju cenu!

  4. […] je Srbija jedina evropska i jedna od retkih zemalja na planeti u kojoj je zakonom zabranjena GMO . https://srbijabezgmo.wordpress.com/2012/10/10/srbija-izuzetak-na-svetskoj-mapi-gmo-ne-predajmo-se/ I zato što je lobi belosvetskih trovača , u nameri da stanovništvo na planeti svede na broj , […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Ubaci mail u prazno polje i pritisni dugme PRATI za obaveštavanje o novostima.

Join 572 other followers

REŠENJE- Selo!

Resenje koje u temelju rešava probleme

Oči su ogledalo duše

pinhole. zdravlje ociju,vid
%d bloggers like this: